2017-03-15 07:00Bloggpost

Jag inspireras verkligen av drivkraften och energin som finns hos våra kunder

null

Innan Maria Widoff kom till Almi 2009, jobbade hon på en av affärsbankerna i över 20 år. Där samlade hon på sig gedigen kunskap inom företagsfinansiering och produktutveckling. Nu är hon finansieringsrådgivare på Almi där hon håller seminarier i företagsfinansiering och är dessutom involverad i Styrelsekraft och mentorprogrammet.

Vilken skillnad kan ni på Almi göra för entreprenörer?
– Genom att tillföra råd, lån och riskkapital till företag där privata alternativ inte gör det, kan vi förhoppningsvis bidra till att tillväxten kan nås lite snabbare. Att entreprenörerna till exempel kan anställa fler, marknadsföra sin tjänst eller produkt, eller ta nya marknader. Vi vill komplettera privata aktörer och hjälpa företagare att hitta lönsamma och hållbara affärsmodeller. Jag försöker ständigt utvecklas och hålla mig uppdaterad på nya trender, tekniker, hållbarhetsfrågor, beteendeförändringar och andra möjligheter som kan påverka, så att jag alltid kan ge den bästa, tänkbara hjälpen.

Vad är det bästa med ditt yrke?
– Att jag får träffa så många spännande företagare och entreprenörer med ofta lysande affärsidéer, få följa deras tillväxtresa och i slutändan komma fram till olika finansieringslösningar som kommer att göra skillnad. Jag inspireras verkligen av drivkraften och energin som finns hos våra kunder, men också hos mina kollegor och samarbetspartners. Tillsammans uppnår vi riktigt bra saker och kan erbjuda våra entreprenörer en otrolig kompetensbank.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.