2017-11-09 13:46Nyheter

Almi GävleDala har utsett Anna Rosengren till ny VD

- Anna är en erfaren ledare med gedigen kunskap om affärsutveckling och att skapa resultat. I henne får vi en VD som är utvecklingsdriven och framsynt, det är viktigt både för Almi och för de företag vi arbetar för att utveckla, säger Carin Nises, styrelseordförande i bolaget.

Sin erfarenhet har hon fått bland annat genom att arbeta med företag som CCS, Dr. Hauschka, Milko och Hemköp, där hon arbetat både som VD, med försäljning, marknad och affärsutveckling. De senaste åren har hon varit rådgivningschef på Almi GävleDala och arbetat med affärsutveckling i företagen i regionen.

- Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda Almi i Dalarna och Gävleborg. Tillsammans med det erfarna team som finns i bolaget och hos våra samarbetspartners kommer vi ha goda förutsättningar att skapa möjligheter för företagen i vår region att växa och utvecklas, säger Anna Rosengren.

Om Almi GävleDala:

 • Erbjuder lån, affärsutveckling och riskkapital till företag som vill utvecklas och växa.
 • Vi och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet och 4 kontor i Dalarna, Gästrikland och Hälsingland.
 • Har ca 500 Mkr/utlånat kapital.
 • Träffar ca 1400 företag per år i vår region.
 • Ägs av Näringsdepartementet tillsammans med Region Dalarna och Region Gävleborg.

  För ytterligare information kontakta:

  Lina Renberg, kommunikationsansvarig: 072-508 88 65, lina.renberg@almi.se
  Carin Nises, styrelseordförande: 070-670 57 85 eller carin@nises.com
  Anna Rosengren, VD: 072- 508 88 64, anna.rosengren@almi.se


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.