2012-11-21 11:55Pressmeddelande

10-i-topp tillväxtföretag i Ådalen – Härnösand, Sollefteå och Kramfors

Om den närmaste framtiden berättar Ulf;

-  Det ser bra ut, självklart känner vi av lite tuffare tider som många andra men vi jobbar på, just nu med en ny kund som kom in i somras där vi successivt håller på att ta över produktionen.

Eva Högdahl, Vd på Almi Företagspartner Mitt AB, berättar om listorna som släpps nu för Tillväxtligan i regionen;

-   Vi tror på företagens förmåga att växa och det känns bra att få lyfta fram och synliggöra företag i området som kan inspirera och visa vägen för andra. Under hösten har det kommit många signaler på att det blivit tuffare men extra viktigt att då  glädjas och känna stolthet över vad man åstadkommit. Vi hoppas att en placering i Tillväxtligan ska uppfattas som ett kvitto på att man gör ett bra jobb och att publiceringen ska ge företagen chans till  mer affärer.  

Mer information
Ulf Müller, Vd, Härnösands Plastindustri, tel- 070-679 02 29
Eva Högdahl, Vd, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576-77 22

 

Företagsnamn

Förändr Nettooms (%)

Härnösands Plastindustri AB 106%

N. Sundin Dockstavarvet AB 105 %

Näsströms Heminredning AB 94 %

Bröderna Forslund Entreprenad AB 93 %

Bröderna Edmo AB 87%

Vuab Vägundersökningar AB 86 %

Dennis & Benny Com AB  75 %

Nordins Elektriska i Härnösand AB 74 %

TRN VärmepumPAR AB 65 %

Bravur AB 59 %

Om Tillväxtligan
Två gånger om året publicerar Almi listan med de 10 mest snabbväxande företagen i länet. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa ett positivt resultat. I slutet av året utses det mest snabbväxande företaget till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen. www.almi.se/tillvaxtligan

 

Om Almi
Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser ¨från idéer tillframgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans medregionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.