2012-11-23 11:15Pressmeddelande

10-i-topp tillväxtföretag i Jämtlands län

null

Stavre Mobile Service AB med en omsättningsökning på 268 % toppar listan på tillväxtföretag i Jämtlands län totalt för året. Stig Eklund, Vd, om förstaplaceringen;
- Känns fantastiskt att vi håller ställningarna hela året ut och genom det bibehåller förstaplaceringen på listan.

Stig fortsätter och förklarar vad som speglar omsättningsökningen i verksamheten;
- Bland annat befinner oss i rätt bransch, en bransch på frammarsch, där vi valt att fortsätta att satsa och expandera vilket gett bra resultat.

Om marknadsutvecklingen nu och framåt menar Stig;
- Ser ingen direkt avmattning, visst har det planat ut lite grann men vi fortsätter även innevarande år att visa ökad omsättning. Glädjande har den goda publiciteten i media även bidragit till att vi har fått intresserade potentiella medarbetare som sökt sig till bolaget.

Eva Högdahl, Vd på Almi Företagspartner Mitt AB, berättar om listorna som släpps nu för Tillväxtligan i regionen;
- Vi tror på företagens förmåga att växa och det känns bra att få lyfta fram och synliggöra företag i området som kan inspirera och visa vägen för andra. Under hösten har det kommit många signaler på att det blivit tuffare men extra viktigt att då glädjas och känna stolthet över vad man åstadkommit. Vi hoppas att en placering i Tillväxtligan ska uppfattas som ett kvitto på att man gör ett bra jobb och att publiceringen ska ge företagen chans till mer affärer.

Mer information

Stig Eklund, Vd, Stavre Mobile Service AB, tel-070-664 50 19

Eva Högdahl, Vd, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576-77 22

Topp 10 tillväxtföretag i Jämtlands län

Företag Ort Omsättningsökning

1. Stavre Mobile Service AB Gällö 268 %

2. Brunnsborrarna i Östersund AB Lit 176 %

3. Ejra Djurklinik AB Östersund 153 %

4. Kaj63 AB Östersund 150 %

5. Danielssons Busstrafik AB Östersund 136 %

6. Westan Logistik AB Östersund 128 %

7. Svegs Bil & Plåt AB Sveg 126 %

8. Sjöberg & Co i Bräcke AB Bräcke 126 %

9. Jämtställningar AB Östersund 117 %

10. K M Pavo Bygg AB Östersund 95 %

Om Tillväxtligan
Två gånger om året publicerar Almi listan med de 10 mest snabbväxande företagen i länet. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa ett positivt resultat. I slutet av året utses det mest snabbväxande företaget till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen. www.almi.se/tillvaxtligan

Om Almi
Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser ¨från idéer tillframgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans medregionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.