2012-11-22 11:30Pressmeddelande

10-i-topp tillväxtföretag i Örnsköldsvik

null

Andreas fortsätter och förklarar att omsättningsökningen framför allt beror på tre saker;
-  Vi har lyckats styra om och rikta oss mer mot företag än privatpersoner, vi har breddat sortimentet av ställningar och väderskydd för att mer exakt kunna skräddarsy en produkt för kundens behov och sen har vi satsat extra på att vårda och behålla våra befintliga kunder.

Eva Högdahl, Vd på Almi Företagspartner Mitt AB, berättar om listorna som släpps nu för Tillväxtligan i regionen;
- Vi tror på företagens förmåga att växa och det känns bra att få lyfta fram och synliggöra företag i området som kan inspirera och visa vägen för andra. Under hösten har det kommit många signaler på att det blivit tuffare men extra viktigt att då  glädjas och känna stolthet över vad man åstadkommit. Vi hoppas att en placering i Tillväxtligan ska uppfattas som ett kvitto på att man gör ett bra jobb och att publiceringen ska ge företagen chans till  mer affärer.  

Mer information
Andreas Hedin, Vd, AHAB A Hedins Hiss & Ställningsmontage, tel-073-44 29 006
Eva Högdahl, Vd, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576-77 22

Företagsnamn              Förändr Nettooms (%)

A Hedins Hiss o Ställningsmontage AB     168 %

Compositteknik Norr Holding AB  151 %

Lan Konsult i Örnsköldsvik AB  107 %

NN Skogstjänst AB  96 %

Pulpeye AB  95 %

Inlands Luft AB  78 %

AB P.J. Jonsson och Söner  69 %

Abc-Ställningsmontage AB  66 %

Humanresurs i Örnsköldsvik AB 59 %

Ö-Viks Brunnsborrning AB  52 %

Om Tillväxtligan
Två gånger om året publicerar Almi listan med de 10 mest snabbväxande företagen i länet. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa ett positivt resultat. I slutet av året utses det mest snabbväxande företaget till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen. www.almi.se/tillvaxtligan

Om Almi
Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser ¨från idéer tillframgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans medregionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.