2013-11-19 13:49Pressmeddelande

10-i-topp tillväxtföretag i Sundsvall / Ånge / Timrå

null

Takida Music med en omsättningsökning på 147 % toppar listan på tillväxtföretag i Sundsvall/Ånge/Timrå. Mattias Larsson, Takidas representant på plats vid släppet av listan berättar;
- Fantastiskt att få en etta-placeringen även på den här typ av listor, en extra eloge till alla medarbetarna i bolaget som gjort ett kanonjobb.

Mattias fortsätter och förklarar vad som speglar omsättningsökningen;
- Vi har jobbat hårt och målinriktat från start, omsättningsökningen speglar att vi satsat på rätt saker, har koll på vad vi gör och framför allt att vi är ett bra team med gemensamt fokus på vårt bolags utveckling. Sen har vi alltid högt i tak, värjer inte för motsättningar utan tvärtom, allas åsikt räknas.

Eva Högdahl, Vd på Almi Företagspartner Mitt AB, berättar;
- Vi tror på företagens förmåga att växa och det känns bra att få lyfta fram och synliggöra företag i området som kan inspirera och visa vägen för andra. Fantastiskt kul att se årets lista – en blandning av branscher med många uppstickare som är på gång. Att Takida tar första platsen känns lite extra kul då det visar på affärspotentialen i underhållningsbranschen och att det går att lyckas här, utifrån våra breddgrader, på en global marknad.

Mer information
Takida Music AB, info@takidamusic.com
Eva Högdahl, Vd, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576-77 22


Företag

Kontaktperson

Ort

Förändring

Nettoomsättning %

Takida AB
Mattias Larsson
Ånge
147
Teknikkonsulterna i
Sundsvall AB

Lars-Åke Forsberg

Sundsvall

125
Kovlands Maskinentreprenad
AB
Roger Ytterström
Sundsvall
115
Ingemar Staafs Styr o
Reglerteknik AB
ingemar Staaf
Sundsvall
113
NC Jour AB
Håkan Wågström
Sundsvall
94
LinDs Svets & Montage i Sundsvall AB
Marcus Lind
Sundsvall
91
RH Control i Nord AB
Jörgen HögbergTimrå
86
Yrkeskonsult i Sundsvall AB
Fredrik Larsmarker
Robert Olsson
Sundsvall
77
TAF i Sundsvall AB (Opus)
Georgious Orfanopoulo
Sundsvall
70
Mec & Teck i Ånge AB
Jean Grelsson
Ånge
70

 

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.