2014-12-11 08:57Pressmeddelande

Almi i Sörmland bjuder in till inspirationsseminarium för kvinnor med utländsk bakgrund i Sörmland!

Inspirationsseminariet anordnas av Almi Företagspartner Stockholm Sörmland AB under IK-investera i invandrarkvinnor projektet. Näringsdepartementet har tilldelat Almi ett fyrårigt uppdrag som går ut på att få fler kvinnor med utländsk bakgrund att starta och utveckla företag i Sverige.

Föreläsare

Morin Habib
Morin är från Irak och driver i dag ett konsultföretag inom utvecklingsfrågor och med inriktning mot invandrarföretagande sedan fem år tillbaka.

Maria Omar
Maria är född i Somalia och när hon kom till Sverige startade hon ett företag inom lokalvård och hushållstjänster.

Jackie Kothbaue
Har en bakgrund som digital affärsutvecklare, riskkapitalist och journalist. Hon är författare till böckerna Mediababe och Nätsmart.

Konferensen är kostandsfri.

Datum: 11 december

Tid: 16.00 - 19.00

Plats: Campus Nyköping, Stora Torget 7

 

För mer information kontakta:

Margaret Freij 0155-45 10 78

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.