2011-11-10 13:21Pressmeddelande

Almi i Sörmland har fått en regionchef

null

Magnus Tegerup har utsetts till regionchef för Almi Företagspartner i Sörmland.

Magnus har en bred erfarenhet från näringslivet och har tidigare varit verksam både som konsult och i olika chefspositioner. Han har även drivit affärsprojekt i flera stora bolag. Nu närmast kommer Magnus från Acando AB där han var managementkonsult. Tidigare har han bland annat varit vd för ett bolag inom TurnIT-koncernen och program manager på AstraZeneca

Magnus tillträdde tjänsten som regionchef för Almi i Sörmland den 7 november. Magnus är bosatt i Nyköping, men kommer att ha hela Sörmland som arbetsområde.

– Jag kommer från en familj med företagare i två generationer. Det innebär en tillvaro med ständigt nya utmaningar men samtidigt fantastiska möjligheter. Almi har en viktig roll för många företag. Ytterst handlar det om att skapa tillväxt och sysselsättning i regionen. Jag ser verkligen fram mot att få vara med och bidra i detta arbete, säger Magnus Tegerup.

För mer information
Monica Åsmyr. vd Almi Företagspartner Stockholm Sörmland, 070-660 93 43
Lars Mårdbrant, kommunikationsdirektör, Almi Företagspartner AB, 070-3143434

Om Almi
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Almi, som ägs av staten tillsammans med regionala ägare, består av moderbolaget och 17 regionala dotterbolag.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.