2017-08-08 12:31Pressmeddelande

Anna Rosengren ersätter Hans Astorin på Almi GävleDala

Carin Nises, styrelseordförande på Almi GävleDala, säger att hon är glad att Anna Rosengren går in som tf. VD eftersom hon under sina tre år som rådgivningschef har en god insikt i verksamheten. Uppdraget är att utveckla företag i regionen, för att de ska nå en ökad tillväxt på ett hållbart sätt.

- Vi kan låna ut pengar, gå in med riskkapital och arbeta med strategisk affärsutveckling av företag i Dalarna och Gävleborg, säger Anna Rosengren och fortsätter:

- Förra året var vi delaktiga i investeringar på närmare en miljard i företagen i vår region, ungefär en fjärdedel av den summan var lån från oss.

Tidigare har Anna Rosengren varit verksam inom det privata näringslivet bland annat som marknads- och försäljningschef på CCS Healthcare, inköpschef på Hemköpskedjan och VD på Dr. Hauschka.

Anna Rosengren ersätter Hans Astorin på posten.

---

Vid ytterligare frågor kontakta styrelseordförande Carin Nises på 070-670 57 85 eller carin@nises.com

Om Almi

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.