2017-12-13 10:11Pressmeddelande

Är ditt bolag 2018 års vinnare i Almi Pitch?

null

Förra årets vinnare blev Umeåbolaget Hiloprobe AB, som tagit fram en metod att diagnostisera och prognostisera tjocktarmscancer.
- Vinsten har inneburit jättebra publicitet och att fler vet att vi finns. Flera av investerarna i Almis tävlingsjury har vi fortfarande kontakt med, säger VD Lina Persson.

Är du vår nästa vinnare och passar in på följande?

  • Utvecklar en innovativ produkt eller tjänst med stor internationell potential
    som har förutsättningar att helt förändra sin bransch eller skapa nya marknader.
  • Löser ett stort kundproblem och har en skalbar affärsmodell.
  • Befinner sig i tidig fas, dvs står inför eller har nyligen introducerat sina produkter/tjänster på marknaden och har ett identifierat kapitalbehov.

Nominera ditt bolag direkt till Almi Pitch 

Deadline för nominering är den 7:e februari 2018. Nominera på denna länk: http://www.anpdm.com/survey-public/42435B447845445C457040/43405C4A784045594771&Event=True

Pitcha för investerarpanel och publik

Deltagande bolag får värdeskapande återkoppling på sina pitchar samt möjligheter att nätverka med kunniga och kapitalstarka investerare. Alla deltagande bolag får även pitcha på stora scenen inför samtliga besökare på Åre Business Forum. Pitchande bolag får dessutom tillgång till monterplats på Copperhill. 

Vilka tre bolag som går till final beslutas av en erfaren investerarpanel - som väger in både affärspotential och förmågan att förmedla budskapet i pitchen. Publiken röstar live på plats och väljer slutligen vilket av de tre finalbolagen som vinner Almi Pitch 2018.

För ytterligare information kontakta

Eva Nordlander, Fund Manager, +46 70-246 74 79 eva.nordlander@almiinvest.se

Eva Högdahl, VD, Almi Företagspartner Mitt, +46 70-576 77 22, eva.hogdahl@almi.se

Om Almi

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Om Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi gör investeringar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag och ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan start investerat i ca 600 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller noterats på olika börser. Almi Invest är ett riskkapitalbolag inom Almi-koncernen.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.