2014-03-18 11:10Pressmeddelande

Är du innovatör med en god idé? Sök SKAPA-stipendierna, Sveriges största innovationspris!

Produkter och tjänster som kan utvecklas till innovationer är nyckeln till Sveriges välstånd. Vi bär på en stolt uppfinnartradition alltsedan Alfred Nobels dagar. Stiftelsen SKAPA vill uppmuntra idérika människor genom att dela ut Sveriges största innovationspris - SKAPA-stipendierna.
Den totala prissumman uppgår till en miljon kronor varav en del utdelas som länspris. Utdelning av stipendierna sker i Stockholm den 2 oktober 2014.

Sök senast 7 april

Mer information och ansökningsformulär finner du på www.stiftelsenskapa.se, ansök senast den 7 april 2014

 

Till minne av uppfinnaren Alfred Nobel (1833-1896)

Stiftelsen SKAPA
Stockholmsmässan AB
Svenska Uppfinnarföreningen

Med stöd av
Almi Företagspartner AB
VINNOVA
Stiftelsen Agne Johanssons Minnesfond

 


 

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.