2012-10-15 09:20Pressmeddelande

Den 15e oktober lanseras Pocket Entertainment: Ett nytt sätt att uppleva TV och drama i kortformat

Pocket Entertainment är en ny playkanal som når ut till tittarna då de har en stund över; på bussen, i väntrummet eller på fikapausen.

Denna sensation visar kvalitativ drama, TV-underhållning och dokumentärer anpassat efter tittande på smartphones, surfplattor och datorer. Varje avsnitt är mellan 5-15 minuter långt med en dramaturgisk uppbyggnad som driver tittaren vidare.

Pocket Entertainment är grundat av erfarna kreatörer och producenter från film- och TV-branschen. VD och grundare Håkan Lindhé samarbetar med branschpersonligheter som t.ex. Felix Herngren, Kristian Luuk och Mats Alders för att skapa Sveriges Nya Playkanal.

Genom en unik distributionslösning i samarbete med PlayAd når kanalen ut till 5 miljoner unika webbläsare i veckan. Pocket Entertainment vill vara nära tittaren, och har en konstant dialog med dem genom sociala medier. Pocket Entertainment är den nya tidens TV som skapas av kreatörer, med annonsörer, för tittarna.

För mer information kontakta:
Amelie Håkansson, PR-manager
amelie@pocketentertainment.com
0737 - 82 15 67
http://pocketent.tv

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.