2013-05-23 12:04Pressmeddelande

Inbjudan till presskonferens: Ny statistik kartlägger för första gången jämställdheten i styrelser i drygt 90 000 aktiebolag i Sverige.

Under våren har Länsstyrelsen i Värmland, Region Värmland och Almi Företagspartner Värmland i samarbete med en referensgrupp från näringslivet beställt en kartläggning av styrelser i Sverige. Statistiken är unik och har redan väckt nationellt intresse.

Vad: Presskonferens om hur ny statistik blir ett redskap för att arbeta med Värmlands tillväxt

När: Måndag 27 maj kl 10.00

Plats: PwC:s kontor, Hamntorget 1, Karlstad


Medverkande under presskonferensen:
Kenneth Johansson, landshövding
Tomas Riste, regionråd Region Värmland
Anna Lundmark Lundbergh, vd Almi Företagspartner Värmland
Lena Kvillerud, ordförande StyrelseAkademien Värmland
Jörgen Lindahl, kontorschef PwC

Mer information om presskonferensen kontakta:
Anna Lundmark Lundbergh,
anna.lundbergh@almi.se

0708-14 93 77

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.