2014-12-05 15:22Pressmeddelande

Jämtlands Prefab Montage AB bäst i Jämtlands län på tillväxt

null

Företaget Jämtlands Prefab Montage AB växer snabbast i Jämtland län, enligt Tillväxtligan som presenterats av Almi Företagspartner Mitt vid ett event på OSD-Folkets Hus i Östersund i dag. 

    – ”Jag har jobbat i branschen sedan 70-talet så man har väl lärt sig av de flesta och vanligaste felen, har många bra kontakter och vi lägger stort fokus på att lämna ifrån oss ett bra jobb.” svarar Reinhold Persson, VD och ägare, på frågan vad som är deras framgångsrecept.

Jämtlands Prefab Montage AB sätter ihop prefabricerade hus i hela Sverige. De har 7 anställda och omsätter 15,3 miljoner kr och hade 2013 en tillväxt på 379%.
Företaget toppar listan på tillväxtföretag i Jämtlands län totalt för året med omsättningsökningen på 379 %.

     –  ”Tillväxtsiffrorna på årets lista är imponerande och ett genomgående tema på flera av bolagen på årets Tillväxtliga syns vara förmågan att göra affärer inom den vindkraftssatsning som gjorts i regionen senaste åren”, säger Eva Högdahl, vd Almi företagspartner Mitt, som också delade ut diplom till företagen.


Syftet med listan är att lyfta fram framgångsrika företag som haft förmågan att växa kraftigt och visat på ett modigt entreprenörskap som kan vara en inspirationskälla för andra företag i regionen.

 

Plats Företag Kommun

Förändring Netto-
omsättning %

1 Jämtlands Prefab Montage AB Strömsund 379 %
2 TC Kraft AB Ragunda 243 %
3 Toréns Entreprenad i Östersund AB Östersund 202 %
4 Arctic Wind Solutions AB Strömsund 111 %
5 Betongen i Hede AB Härjedalen   88 %
6 Attacus Bygg AB Strömsund   87 %
7 Alfa Skogsservice AB Ragunda   74 %
8 Ottossons Åkeri i Strömsund AB Strömsund   72 %
9 HLL Hyreslandslaget Östersund AB Östersund   70 %

10

Niwentec AB Östersund

  63 %

 

Mer information
Eva Högdahl, VD, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576-77 22
Pressmaterial med kontaktuppgifter till alla företag samt mer information om Tillväxtligan hittar du som bifogad fil.

Om Tillväxtligan
En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet.  Företagen ska ha minst 5 anställda, minst 5 mkr i omsättning och visa ett positivt resultat, sunda finanser samt att tillväxten ska ha skett organiskt. I samband med publiceringen av listan utses det mest snabbväxande företaget i länet till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.