2013-12-16 11:34Pressmeddelande

Listan BIG 29 - spännande affärsidéer bland landets inkubatorer

Inom inkubatorprogrammet BIG Sweden finns landets ledande inkubatorer. Drygt 400 bolag kläcks varje år i dessa miljöer. Att bolag, som befinner sig hos en inkubator blir framgångsrika är nu bevisat.

Listan BIG29 består av bolag med spännande affärsidéer med stor tillväxtkraft på marknaden. Dessa bolag kommer från hela landet, de har skapat växande framgång och kommer att vara med i transformationen av det svenska näringslivet.

Hela listan. Se bilaga

Vid frågor och funderingar kontakta:
Anders Nilsson, Almi, anders.g.nilsson@almi.se , 070-674 20 02
Elisabeth von Sydow, Almi elisabeth.vonsydow@almi.se , 072-566 43 55

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.