2016-12-07 15:18Pressmeddelande

Ns Mur AB växer snabbast i Västernorrlands län

null

Vid en diplomceremoni på Great Space i Sundsvall idag presenterades Tillväxtligan i Västernorrland. Syftet med Tillväxtligan är uppmärksamma duktiga entreprenörer för deras goda arbete men också att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag. Företag som växer skapar inte bara tillväxt för sig själva, de bidrar också till en ökad tillväxt i samhället.

- Det känns roligt att bli uppmärksammad och jag vill särskilt tacka mina fantastiska medarbetare som gjort det möjligt. Byggandet har ökat kraftigt i länet och vi har lyckats bra inom vår nisch. Vi har bl.a gjort stenläggningen vid Selångersån och det är glädjande att idag kunna se resultatet av vårt arbete säger Nicolae Sarchiz, vd Ns Mur AB.

- En placering på Tillväxtligan är en bekräftelse på att man gör ett bra jobb. Alla på listan har en väldigt bra tillväxt, de leds av duktiga entreprenörer och förtjänar att få lite extra uppmärksamhet och exponeras som goda exempel, säger Eva Högdahl, vd Almi Företagspartner Mitt AB.

Här är hela Tillväxtligan för Västernorrland 2016:

PlatsFöretagsnamnKommunOmsättningsökning
1Ns Mur ABSundsvall264 %
2Inlands Luft ABÖrnsköldsvik104 %
3Berixon Entreprenad ABSundsvall102 %
4Tolkresurs Sverige ABSundsvall97 %
5Faradium Bygg ABSundsvall90 %
5Orbotech Sweden ABSundsvall90 %
7M Brath ABÖrnsköldsvik89 %
8Essen Bygg AktiebolagSundsvall87 %
9Elkompaniet i Sundsvall ABSundsvall86 %
10Höga Kusten Skog & Fastighet ABÖrnsköldsvik85 %


Mer information
Eva Högdahl, Vd, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576 77 22

Kontaktuppgifter till företagen på listan hittas i bifogad PDF.

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.