2016-05-04 10:50Pressmeddelande

Ny vd för Almi Gotland

Juliana är idag verksam som företagschef på Swedbank med ansvar för företagsverksamheten på Gotland. Hon har en gedigen erfarenhet från bank och finans med tidigare erfarenhet från både SEB och Nordea. Tidigare har Juliana även jobbat som enhetschef på Försäkringskassan i Visby.

I sin nuvarande roll har Juliana ett gott och nära samarbete med näringslivet på Gotland och är engagerade i flera organisationer inom företagande. Juliana är bland annat styrelseledamot i Ung företagsamhet och Tillväxt Gotland.

Juliana tillträder sin tjänst som vd för Almi Gotland den 22 augusti.

- Almi har en viktig roll för näringslivets utveckling och jag är mycket glad att Juliana nu kliver in i rollen som vd för Almi Gotland. Juliana är en välmeriterad ledare med gedigen kompetens och rätt erfarenhet för att leda den fortsatta utvecklingen av Almis verksamhet på Gotland, säger Cecilia Schelin Seidegård, Styrelseordförande Almi Gotland.

- Jag ser verkligen fram emot att få arbeta i en så spännande organisation som Almi. I mitt arbete på Swedbank har jag ofta kommit i kontakt med Almi och sett vilken betydelse Almi har för många företags framgång och den viktiga roll Almi fyller för att skapa tillväxt och sysselsättning, säger Juliana Falke.

För mer information

Cecilia Schelin Seidegård, Styrelseordförande Almi Gotland, 070-5336605 cecilia.schelin.seidegard@lansstyrelsen.se

Lars Mårdbrant, Kommunikationsdirektör, Almi Företagspartner AB, 070-3143434 lars.mardbrant@almi.se

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.