2017-12-01 14:35Pressmeddelande

Nytänkande tjänsteföretag med internationell potential toppar Tillväxtligan i Jämtland 2017

null

Crew Communications Scandinavia AB är ett tjänsteföretag från Östersund som erbjuder skräddarsydda kommunikationslösningar och distributionstjänster. Med en omsättningsökning på 284 % toppar dem listan på tillväxtföretag i Jämtlands län.

- Det här är det första priset jag någonsin fått! En bekräftelse att vi gör någonting rätt, sa Ufuk Ergovan, VD på Crew Communications Scandinavia AB.

Årets tillväxtliga utmärker sig speciellt i år då de framgångsrika företagen skildrar ett brett spann inom olika branscher.
                        

10-i-topp tillväxtföretag i Jämtlands län

Plats Företagsnamn Kommun Förändring Nettoomsättning %
1 Crew Communications Scandinavia AB Östersund 284
2 Easy Rent Sweden AB Åre 201
3 Norrfiber i Hammarstrand AB Ragunda 197
4 Vildhussen Hvb AB Krokom 164
5 Industrianläggningar i Norrland AB Östersund 155
6 Byggruppen i Jämtland AB Östersund 139
7 Östersundskrog AB Östersund 113
8 Jemtel AB Krokom 112
9 Föllinge Svets och Mekan AB Krokom 108
10 No1 Flightengeneering AB Åre 100


Metodik
                          

Nyttja offentlig statistik – UC Select – med en utsökning av omsättningsökning, baserat på bokslut och följande specificerade kriterier:

  • 5-249 anställda
  • 5-500 Mkr i omsättning
  • Rörelseresultat >100 000 kr
  • Sunda finanser
  • Tillväxten ska i allt väsentligt ha skett organiskt


Om Tillväxtligan
                          

En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Företagen ska ha minst 5 anställda, minst 5 mkr i omsättning och visa ett positivt resultat, sunda finanser samt att tillväxten i huvudsak ska ha skett organiskt.
Vid årsslutet utses det mest snabbväxande företaget till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.     


Kontaktuppgifter och branschtillhörighet till företagen på listan hittas i bifogad PDF.
                        

Mer information

Ufuk Ergovan, VD Crew Communications Scandinavia AB, tel 070-3038880
Martin Hellström, Almi Mitt rådgivningschef, tel 070-258 04 35
Mariann Halvarsson, Almi Mitt affärsrådgivare, mariann.halvarsson@almi.se tel 070-336 04 43    

Om Almi

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Om Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi gör investeringar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag och ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan start investerat i ca 600 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller noterats på olika börser. Almi Invest är ett riskkapitalbolag inom Almi-koncernen.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.