2011-02-28 10:48Pressmeddelande

Nytt kapital till pionjärföretaget Bambuser

Expanderar inom live video via mobiltelefonen
Intresset att sända video live s.k. video streaming via mobiltelefonen ökar starkt. En av de internationellt ledande aktörerna och pionjärerna är det svenska företaget Bambuser.  Nu tar man ytterligare ett steg i sin utveckling och tar in ytterligare kapital för en fortsatt expansion. Kapitaltillskottet kommer från Almi Invest Stockholm tillsammans med norska Kistefos, som är delägare sedan tidigare samt ett antal privata affärsänglar.

Video via mobilen ger en ny dimension
-Bambuser är en av de ledande aktörerna inom ett område som har alla förutsättningar att bli väldigt intressant. Att sända video live via mobiltelefonen ger en ny dimension till sociala fenomen som Facebook och Twitter, säger Mikael Karlsson Fund Manager på Almi Invest.

För mer information:
Mikael Karlsson, Fund Manager Almi Invest Stockholm, 0709-164610

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.