2014-12-03 11:59Pressmeddelande

Pressinbjudan: Almi Företagspartner Mitt presenterar Tillväxtligan Jämtland 2014

null

Fredag den 5 december kl. 11.00–11.45 på OSD i Östersund presenterar Almi årets Tillväxtliga i Jämtlands län. Genom Tillväxtligan vill vi lyfta fram framgångsrika företag och låta oss inspireras av dem.
Pressmaterial kommer att finnas på plats med hela listan och företagen närvarar för att berätta om sin verksamhet.

Om Tillväxtligan:
En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Tillväxten mäts som omsättningsökningen det senaste bokslutsåret, baserat på offentlig information från UC Select. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa ett positivt resultat. I samband med publiceringen av listan utses det mest snabbväxande företaget i länet till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.

Mer information om Tillväxtligan: Eva Högdahl, VD Almi Företagspartner Mitt AB, tel: 070-576 77 22
 http://almi.se/mitt/tillvaxtligan2014

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.