2016-12-05 11:35Pressmeddelande

Pressinbjudan: Almi Mitt presenterar Tillväxtligan 2016 i Västernorrland

null

Almi Företagspartner Mitt sammanställer varje år en lista över de företag i länet som har störst tillväxt. Topp tio kvalicerar in sig på Tillväxtligan – en lista där vi vill lyfta fram framgångsrika företag som utvecklas och växer här i länet.

Företag som växer skapar inte bara tillväxt för sig själva, de bidrar också till en ökad tillväxt för samhället. Företagen på listan blir en inspirationskälla för andra företag i regionen och blir uppmärksammad för deras goda arbete.

Tillväxtligan för 2016 i Västernorrland kommer offentliggöras vid ett lunchmingel den 7 december. Företagen deltar, diplomeras och berättar lite kort om sin verksamhet.
De tio företagen kommer i år från Sundsvall och Örnsköldsviks kommun.

Plats: Great Space, Storgatan 40 i Sundsvall. (ingång vid O’learys)
Tid: 7 december kl. 11-13

Kriterier för att bli en del av Tillväxtligan:

  • 5-249 anställda.
  • 5-500 Mkr i omsättning.
  • Positivt resultat före bokslutsdispositioner > 100´
  • Sunda finanser, d.v.s. inga betalningsanmärkningar och dylikt.
  • Tillväxten ska i all väsentligt ha skett organiskt, d.v.s. ej via förvärv.

Urvalet sker genom offentlig statistik – UC Select – med en utsökning utifrån omsättningsökning, baserat på bokslut 2015 jämfört med 2014 enligt ovan listade kriterier.


Mer information
Eva Högdahl, Vd, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-576 77 22
Nina Norrbin, Kommunikationsansvarig, Almi Företagspartner Mitt AB, tel 070-336 03 26

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.