2017-11-10 08:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Almi utser Årets Mentor 2017 i Stockholm

null

Onsdag den 22 november kl.16.00 utser vi Årets Mentor i Stockholm vid en ceremoni på Almi Företagspartner Stockholm Sörmlands kontor i Stockholm. Prisutdelare är Carl-Henrik Koit, vd för Almi Stockholm Sörmland AB. Vinnaren i länet går vidare till finalen och har chans att bli Årets Mentor i Sverige 2017.

Press är välkommen att delta vid prisutdelningen kl.16 på Almi Företagspartner Stockholm Sörmlands kontor i Stockholm på Kungstensgatan 38. Pressmaterial kommer att finnas på plats och där mentor och adept närvarar för att berätta om sitt mentorår.

Om mentorprogrammen
Utmärkelsen Årets Mentor delas ut av Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum, som på uppdrag av Näringsdepartementet driver mentorprogram. Genom organisationerna får en adept under ett år tillgång till en mentor som ställer upp ideellt. Varje år matchas mellan 1000 -1500 mentorpar i Almis och NyföretagarCentrums olika mentorprogram över hela landet. 


För mer information, kontakta

Projektansvarig Mentorprogrammet
Rachel Lahdo Ghareb, 08-458 14 60, rachel.ghareb@almi

Kommunikationsansvarig
Maya Estelle, Almi Företagspartner Stockholm Sörmland, 0703-082 27 97 maya.estelle@almi.se

Om Almi

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Om Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi gör investeringar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag och ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan start investerat i ca 600 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller noterats på olika börser. Almi Invest är ett riskkapitalbolag inom Almi-koncernen.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.