2017-09-18 08:15Pressmeddelande

Pressinbjudan: Almi utser Årets Mentor i Jämtland

null

Tisdagen den 19 september kl. 12.00 utser vi Årets Mentor i Jämtland vid en ceremoni på Almi Företagspartner Mitts kontor. Prisutdelare är Anders Byström, regiondirektör för Region Jämtland/Härjedalen. Årets mentor delas ut i två kategorier, Tillväxtföretag och Nya företag. Vinnarna går vidare till finalen och har chans att bli Årets Mentor i Sverige 2017.

Media är välkommen att delta vid prisutdelningen kl. 12 på Almi Företagspartner Mitts kontor på Hamngatan 15 i Östersund. Pressmaterial kommer att finnas på plats och de båda mentorerna samt dess adepter närvarar för att berätta om sitt mentorår.

Prisutdelningarna
Den nationella prisutdelningen för Årets Mentorer inom de båda kategorierna ”Nya företag” och ”Tillväxtföretag” i Sverige sker den 10 november i samband med mässan Eget Företag i Älvsjö.

Om mentorprogrammen
Utmärkelsen Årets Mentor delas ut av Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum, som på uppdrag av Näringsdepartementet driver mentorprogram för tillväxtföretag och nya företag. Genom organisationerna får en adept under ett år tillgång till en mentor som ställer upp ideellt. Varje år matchas mellan 1.000 -1.500 mentorpar i Almis och NyföretagarCentrums olika mentorprogram över hela landet.

För mer information: Nina Norrbin, kommunikationsansvarig Almi Företagspartner Mitt tel: 070-3360326

Om Almi

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Om Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi gör investeringar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag och ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan start investerat i ca 600 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller noterats på olika börser. Almi Invest är ett riskkapitalbolag inom Almi-koncernen.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.