2015-11-18 17:04Pressmeddelande

Pressinbjudan: Årets Tillväxtliga i Dalarna koras

Företag som växer skapar inte bar tillväxt för sig själva, de bidrar också till en ökad tillväxt för samhället. Vi på Almi sammanställer varje år en lista över de företag i länet som har högst tillväxt. De tio bästa är kvalificerade att vara med i vad vi kallar Tillväxtligan.

På Almi GävleDala jobbar med att främja företag i tillväxt i vår region. Därför vill gärna lyfta fram framgångsrika företag som utvecklas bra och växer här i länet. Det gör de bland annat genom Tillväxtligan. Företagen på listan är dels blir en inspirationskälla för andra företag i regionen men visar också för allmänheten vilka framgångsföretagen är.

Tillväxtligan för 2015 i Dalarna kommer offentliggöras vid ett mingel den 25 november. Företagen deltar, diplomeras och berättar kort om sin verksamhet. Om ni vill ha en pratstund med förstapristagarna eller någon annan på listan kan vi ordna det.

De tio företagen kommer från kommunerna: Avesta, Borlänge, Falun, Gagnef, Smedjebacken och Malung/Sälen

PLATS: Ljusgården, Teknikdalen, Borlänge
TID: 25 november, kl. 16-18

Kriterier för att bli en del av Tillväxtligan:

  • Företaget har mellan 5-249 anställda
  • En omsättning mellan 5-500 Mkr
  • Ett positivt resultat före bokslutsdispositioner > 100´
  • Sunda finanser (inga betalningsanmärkningar o.dyl.)
  • Tillväxten ska ha skett organiskt, inte via förvärv
  • Syftet med Tillväxtligan är att lyfta fram företag som växer i regionen.

Om Almi

Almi GävleDala utvecklar framgångsrika företag. Det har vi gjort på olika sätt i snart 60 år. Genom att erbjuda finansiering och affärsrådgivning till företag får vi det regionala näringslivet att växa.

För mer information kontakta: Lina Renberg, 072-5088865, Lina.Renberg@almi.se

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.