2017-01-20 10:51Pressmeddelande

Pressinbjudan: Årets Tillväxtliga i Gästrikland koras

På Almi GävleDala jobbar med att främja företag i tillväxt i vår region. Därför vill gärna lyfta fram framgångsrika företag som utvecklas bra och växer, det gör vi bland annat genom Tillväxtligan. Företagen på listan är dels blir en inspirationskälla för andra företag i regionen men visar också för allmänheten vilka framgångsföretagen är.

I år har vi delat upp Tillväxtligan Gävleborg i två, en för Gästrikland och en för Hälsingland. Tillväxtligan Gästrikland 2016 kommer offentliggöras vid ett mingel den 25 januari på Elite Hotel i Gävle.
Företagen deltar, diplomeras och berättar kort om sin verksamhet. Om ni vill ha en pratstund med förstapristagarna eller någon annan på listan kan vi ordna det.

PLATS:Elite Hotel, Kyrkogatan 28, Gävle

TID: 25 januari, kl. 11-13 (listan kommer tillkännages under den första timmen, från placering 10-1)

Kriterier för att bli en del av Tillväxtligan:

  • Företaget har mellan 5-249 anställda
  • En omsättning mellan 5-500 Mkr
  • Ett positivt resultat före bokslutsdispositioner > 100´
  • Sunda finanser (inga betalningsanmärkningar o.dyl.)
  • Tillväxten ska ha skett organiskt, inte via förvärv
  • Syftet med Tillväxtligan är att lyfta fram företag som växer i regionen.

För mer information kontakta: Lina Renberg, 072-5088865, Lina.Renberg@almi.se

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.