2020-09-23 05:01Pressmeddelande

Pressinbjudan – Gävleborgs SKAPA-priser 2020 delas ut

PRESSINBJUDAN 

Länets bästa innovationer avslöjas!

Välkommen att närvara på prisutdelningen av det regionala SKAPA-priset på Gävle konserthus idag 28 september då länets bästa innovationer avslöjas. 
 
Vi läser motiveringarna och delar ut prischeckar på 10 000 kronor till vinnarna. Länets vinnare kommer att representera Gävleborg i den stora digitala finalen.
 
Var: Gävle konserthus
När: Måndag den 28 september
Tid: 14:00-15:30
 
Det finns möjlighet att genomföra intervjuer med vinnarna på plats. Vänligen meddela om du avser att närvara till 
 
 
SKAPA är en stiftelse som bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och som delade ut sitt första pris 1986. Varje år delar utser stiftelsen ut två priser; SKAPA-priset på 550 000 kr och SKAPA-priset för unga innovatörer på 250 000 kr. Tävlingen är Sveriges största innovationstävling.Om Almi

Vi investerar i framtida tillväxt! Almi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest AB. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamhet. Almis verksamhet ska utgöra ett komplement till den privata marknaden avseende företags behov av finansiering och affärsutveckling.


Kontaktperson

Lina Renberg
Affärschef, Almi GävleDala
Lina Renberg
Elin Klar
Kommunikatör, Almi GävleDala
Elin Klar

Relaterad media