2013-05-17 12:38Pressmeddelande

Snabbväxande företag i Tillväxtligan i Norrbotten

Hård konkurrens i Tillväxtligan

Listan med de mest snabbväxande företagen i Norrbottens län

Malmfälten i Norr AB i Luleå är det mest snabbväxande företaget i länet. Företaget toppar Tillväxtligan med en omsättningsökning på 473 procent.

Det finns många snabbväxande företag i länet och konkurrensen är hård om förstaplatsen. Så här ser hela listan ut.

Almis Tillväxtliga

Placering Företag Ort Tillväxtökning

1  Malmfalten i Norr AB    Luleå  >450 procent

2  Icemakers Test AB    Arjeplog  >400 procent

3. Artic Nova AB            Vittangi    >175 procent

4  Cederlunds Byggservice AB  Luleå  >150 procent

5  Oh My Interactive AB    Piteå  >125 procent

6  Tooltech Töre AB    Töre  >125 procent

7  HJT Soppero AB    Övre Soppero  >100 procent

8  Maskinentreprenad i Pajala AB  Pajala  >100 procent

9  Big Boy Norr AB    Piteå  >100 procent

10  CCN Entreprenad AB    Arjeplog  >100 procent

Mer information:

Hans Å. Strandberg, Almi Företagspartner Nord, tel 0920-379 33.

Om Tillväxtligan:

Två gånger om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Tillväxten mäts som omsättningsökningen för de två senaste åren, baserat på offentlig information från UC Select. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa ett positivt resultat. I slutet av året utses det mest snabbväxande företaget i länet till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser ¨från idéer till framgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Almi Företagspartner Nord är verksamma i Norr- och Västerbotten genom kontor i Luleå, Skellefteå och Umeå.

 


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.