2013-05-24 15:46Pressmeddelande

Snabbväxande företag i Tillväxtligan i Västerbotten

Hård konkurrens i Tillväxtligan

Listan med de mest snabbväxande företagen i Västerbottens län

Ze-Ka Industrimontage AB i Skellefteåhamn är det mest snabbväxande företaget i länet. Företaget toppar Tillväxtligan med en omsättningsökning på 645 procent.

Det finns många snabbväxande företag i länet och konkurrensen är hård om förstaplatsen. Så här ser hela listan ut.

Almis Tillväxtliga

Placering Företag Ort Tillväxtökning

1  Ze-Ka Industrimontage AB  Skelleftehamn >625 procent

2  Greenexergy AB    Skellefteå  >450 procent

3  Gunnar & Gunnar AB    Burträsk  >200 procent

4  Källströms El & EntreprenadAB  Umeå  >200 procent

5  Sale-Market Umeå AB    Umeå  >175 procent

6  Mexor i Skellefteå AB    Skellefteå  >175 procent

7  Aptum AB    Umeå  >175 procent

8  Tact Medical AB    Umeå  >150 procent

9  Röbäcks Ytbehandling AB   Holmsund  >150 procent

10  E12 Bygg AB    Storuman  >125 procent

 

Mer information:

Karolina Kollenmark Andersson, Almi Företagspartner Nord, tel 090-10 07 74.

Om Tillväxtligan:

Två gånger om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Tillväxten mäts som omsättningsökningen för de två senaste åren, baserat på offentlig information från UC Select. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa ett positivt resultat. I slutet av året utses det mest snabbväxande företaget i länet till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.

Om Almi

Almi erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser ¨från idéer till framgångsrika företag. Visionen är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Det kan gälla en idé om en ny produkt eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Almi Företagspartner Nord är verksamma i Norr- och Västerbotten genom kontor i Luleå, Skellefteå och Umeå.


 


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.