2014-09-19 16:53Pressmeddelande

Snabbväxande företag på Almi Värmlands tillväxtliga

Tre gånger om året publicerar Almi en lista över de tio mest snabbväxande företagen i länet. Genom Tillväxtligan vill vi lyfta fram dessa framgångsrika företag för att inspirera andra företag i regionen. Tillväxtligan baseras på bokslut som är offentlig statistik från UC. För att komma med på listan krävs att företagen har mellan 5 och 250 anställda, har en omsättning på minst 5 Mkr och visar ett positivt resultat.

Årets andra etapp toppas av företaget KVT i Värmland AB. Företaget finns på Hammarö och är ett serviceföretag inom VVS och ventilation.


Plats

Företag

Ort

Omsättningsökning

1

KVT i Värmland AB

Hammarö

> 100 %

2

AKJ Energiteknik AB

Karlstad

> 100 %

3

Hus & Bygg i Värmland AB

Karlstad

> 100 %

4

PEC Karlstad AB

Karlstad

> 100%

5

PersonalSupport Värmland AB

Karlstad

> 100 %

6

Ekonomernas Hus i Sverige AB

Karlstad

> 50 %

7

LEDtec International AB

Karlstad

> 50 %

8

Solstabuss AB

Karlstad

> 50 %

9

Reconsil AB

Hammarö

> 25 %

10

Bulldozer Reklambyrå AB

Karlstad

> 25 %

I december publicerar vi den slutgiltiga listan då vi också korar segraren av 2014 års tillväxtliga.


För mer information kontakta
Peter Christenson, tel 054-14 93 76, peter.christenson@almi.se

Läs mer på almi.se/varmland under Aktuellt.

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.