2018-12-07 14:43Pressmeddelande

Treeab Bygg vinnare i Almis Tillväxtliga i Jämtlands län

null


Årets vinnare i Tillväxtligan i Jämtlands län är Treeab Bygg i Östersund AB som toppar listan med en omsättningsökning i senaste bokslut på 161 %.

- Vi bygger i huvudsak större projekt  i Jämtlands län. Det finns många utmaningar med att växa kraftigt, det gäller att ha ordning och reda i projekten och leverera på utsatt tid med god kvalité, säger Olle Axne, styrelseordförande Treeab Bygg.

Almis tillväxtliga i Jämtlands län utmärker sig speciellt i år då de framgångsrika företagen återfinns väl fördelade över de flesta kommunerna i länet, hela länet växer!

- Att växa snabbt innebär stora utmaningar, bolagen som platsar in på Tillväxtligan har lyckats med konststycket att växa kraftigt och samtidigt uppvisa lönsamhet. Det vill vi i Almi lyfta fram och hylla, säger Eva Högdahl, Vd Almi Företagspartner Mitt

 

 

 

Metodik

Nyttja offentlig statistik – UC Select – med en utsökning av omsättningsökning, baserat på bokslut och följande specificerade kriterier:

 • 5-249 anställda
 • 5-500 Mkr i omsättning
 • Rörelseresultat >100 000 kr
 • Sunda finanser
 • Tillväxten ska i allt väsentligt ha skett organiskt

  Om Tillväxtligan

  En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Företagen ska ha minst 5 anställda, minst 5 mkr i omsättning och visa ett positivt resultat, sunda finanser samt att tillväxten i huvudsak ska ha skett organiskt.
  Vid årsslutet utses det mest snabbväxande företaget till vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.

  Kontaktuppgifter till företagen ligger i bifogad PDF


 

Om Almi

Almi erbjuder finansiering och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.


Om Almi

Välkommen till Almis pressrum! Här hittar du pressmeddelanden från Almi Företagspartner AB och Almis regionala bolag. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet. Under pressmaterial hittar du högupplösta bilder på vd:ar och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region. Här kan ni ta del utav Almi Invests pressrum.