2022-02-01 15:21Pressmeddelande

Uppsalaentreprenören Ehsan Nasari ny styrelseledamot för Almi Uppsala

Ny styrelseledamot, Almi Uppsala, Ehsan NasariStyrelseledamot Almi Uppsala. Foto: Peter Pamlenyi

Med över 20 års arbetslivserfarenhet av att starta, utveckla och driva företag är företagsledaren, entreprenören och politikern Ehsan Nasari nu redo att axla en ny roll som styrelseledamot för Almi Uppsala.

 

Ehsan Nasari brinner för att bidra till en positiv samhällsutveckling i alla dess former. Han är VD och grundare av den prisbelönade filmbyrån Populate. Styrelseledamot i Populate AB, Länsförsäkringar i Uppsala län och Uppsala Stadsteater AB. Ehsan kommer även att kliva på ett nytt uppdrag som kommunalråd för Centerpartiet i Uppsala i oktober 2022.

 

Vad var det med Almi Uppsala som lockade?

"Jag har ju själv varit både en leverantör till Almi (levererat filmer) och kund (fått rådgivning och lån). Mina erfarenheter av Almi har varit goda. Som entreprenör och företagare i Uppsala har ett bra företagsklimat varit en av de frågorna som har engagerat mig mest. Jag tycker att Almi är en viktig aktör som kan bidra på flera olika sätt under ett företags tillväxtresa. Att få vara med och bidra till Almis fortsatta utveckling kändes därför som en självklarhet för mig.

 

Vilka kompetenser kommer du att bidra med till Almi Uppsalas utveckling?

"Jag har jobbat med kommunikation- och varumärkesfrågor under 17 års tid. En sak som jag vill bidra med är att göra Almi Uppsala ännu mer kända. Almi har ett fantastiskt erbjudande, men långt ifrån alla företag känner till vad Almi kan hjälpa de med. Så här finns det en stor potential.

 

“Vi är otroligt glada att välkomna Ehsan Nasari till Almi Uppsalas styrelse! Som entreprenör, uppsalaprofil och tidigare kund till oss, ser vi fram emot de perspektiv och den kunskap som han kommer in med.” - Bengt Åke Ljudén, VD Almi Uppsala

 

För mer information kontakta:

Bengt-Åke Ljudén, vd Almi Uppsala, mobil 070 577 10 20

 


Om Almi

Vi investerar i framtida tillväxt! Almi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest AB. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamhet. Almis verksamhet ska utgöra ett komplement till den privata marknaden avseende företags behov av finansiering och affärsutveckling.


Kontaktperson

Bengt-Åke Ljudén
Vd, Almi Uppsala
Bengt-Åke Ljudén