2014-08-18 14:47Pressmeddelande

Vinnare av Årets Mentor i Västerbotten 2014

null

Årets Mentor i Västerbotten 2014 heter Marianne Näsström och driver företaget Fotograf Marianne.

Marianne Näsström och adepten Per Lundgren (tillsammans med kollegan Samuel Stenberg på företaget Uppfatta information& kommunikation) träffades första gången för lite drygt ett år sedan. Efter flertalet möten, telefonsamtal och e-post har utveckling och tillväxt i adeptföretaget skett samt det finns nu ett tydligare fokus i adeptens verksamhet. Det har också resulterat i att adepten satt upp ekonomiska mål för verksamheten samt arbetar med att följa upp dessa.

JURYNS MOTIVERING TILL VINNARE TILL ÅRETS MENTOR I VÄSTERBOTTEN 2014 LYDER: 

Marianne Näsström har med sitt inspirerande och engagerande sätt fått adepterna att ta tag i frågeställningar som är avgörande för företagets framtid. Hon kommer inte med färdiga lösningar. Marianne vet att det är i processen mellan adept och mentor som värdet uppstår
och jobbar hela tiden med att ställa rätta frågor.  Mentorn har medverkat till att utveckling/tillväxt har skett samt bidragit till
ett tydligare fokus av verksamheten. Mentorn har även motiverat nyttan med att sätta upp ekonomiska mål och följa upp dessa.


På bilden ser vi Marianne Näsström till vänster och Landshövding Magdalena Andersson till höger. Kontaktuppgifter till Marianne Näsström:

Kontaktuppgifter: fotograf marianne, Storgatan 32, 931 31 Skellefteå. Tel 070-515 80 95, www.fotografmarianne.se

 

 

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.


Om Almi

Välkommen till Almis mediarum. Här hittar du Almi-koncernens samtliga pressmeddelanden samlade på ett och samma ställe. Letar du efter något specifikt kan du enkelt söka på län, bolag eller olika områden i vår verksamhet såsom riskkapital, lån, mentor med mera. Under "bilder" hittar du högupplösta bilder på vd's och affärsområdeschefer i Almi-koncernen. Under kontaktpersoner hittar du media-kontakter för varje region.